avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua. La data de 19 noiembrie ar trebui să mă întorc la munca după 1 an si 10 luni de concediu creștere copil. Va rog sa ma sfătuiți cum e mai bine si corect sa procedez daca nu doresc să mă întorc la vechiul job ,ba mai mult,cu data de 23.10.2017 as vrea sa ma angajez in alta parte. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 18 Octombrie 2017
Depuneti o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor incepand cu data de 23.10.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la munca dupa concediu crestere copil Luci Limbasan Luci Limbasan Sunt in concediu crestere copil si peste o luna trebuie sa ma intorc( cu trei luni inainte de implinirea varstei de doi ani al copilului) la munca insa doresc ... (vezi toată discuția)
Demisia in timpul concediului de maternitate ektcib ektcib sunt in concediu de maternitate, dar mi-am gasit un nou job. pe data de 10 aprilie ar trebui sa ma intorc la vechiul job..dar la noul sa incep pe 15 martie. ... (vezi toată discuția)
Buna! am cateva nelamuriri. as mai avea aproximativ 4 luni de ... Alexandra179 Alexandra179 Buna! Am cateva nelamuriri. As mai avea aproximativ 4 luni de stat in CCC si sa ma intorc la vechiul angajator. Contractul este suspendat de dinainte sa intru ... (vezi toată discuția)