avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere la munca dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere la munca dupa concediu crestere copil

Sunt in concediu crestere copil si peste o luna trebuie sa ma intorc( cu trei luni inainte de implinirea varstei de doi ani al copilului) la munca insa doresc sa schimb locul de munca.
Cum trebuie sa procedez?
Trebuie sa reincep munca la vechiul loc de munca si dupa aceea merg la noul loc de munca...?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 6 Ianuarie 2019
Depuneti o cerere de incetare a c.i.m. la fostul angajator incepand cu data revenirii si, totodata, semnati noul c.i.m. cu aceeasi data la alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb locul de munca avand in vedere ca sunt in concediu de crestere al copilului? MiAd MiAd Sunt in concediu de crestere al copilului si in august ar trebui sa ma reîntorc la munca dar doresc sa imi schimb locul de munca si sa incep munca mai repede ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)