avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.58 in aerul expirat! Am acceptat probele de sange iar acum astept rezultatul! Sunt la prima abatere, pana acum nu am avut probleme de nici un fel cu politia si sunt putin speriat! Ce ar putea sa se intample cu mine ?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 10:41, 20 Octombrie 2017
Mergeti sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice daca vreti celeritate in solutionarea dosarului.
Pentru un raspuns cat mai apropiat de adevar, ar trebui sa stiti in primul rand valorile de la probele biologice.
O analiza pertinenta se face in functie de circumstantele reale si personale.
Este posibil in functie de situatia de fapt sa se dispuna calculul retroactiv al alcoolemiei.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am achitat ... acum din cate am inteles trebuie sa astept doua saptamani pana apar rezultatele! Dar daca rezultatul analizelor iese peste 1 ce se poate intampla cu mine ?
Organul de urmărire penală va dispune ca urmărirea penală să se efectueze în continuare si faţă de dvs, moment in care dobânditi calitatea de suspect.
O sa va citeze sa va aduca la cunostinta acuzatia, drepturile si obligatiile.
Eu sunt student si am un job pe care il practic de ceva timp.. se poate sa imi dea cu suspendare sau munca in folosul comunitatii ? (Nu as vrea sa se ajunga la asta, imi regret fapta si nu stiu ce a fost in capul meu)
E bine pentru dvs daca sunteti putin speriat...
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat e mai probabila suspendarea pedepsei decat o pedeapsa cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numele meu este andrei petcu. am facut o fapta regretabila ... a.petcu a.petcu Buna ziua, Numele meu este Andrei Petcu. Am facut o fapta regretabila in seara zilei de craciun, si anume m-am urcat la volanul masinii mele sub influenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 ... Driga marius Driga marius Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 alcool pur în aerul expirat după recoltare probele de sânge a rezultat o concentrație de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie stefan_000 stefan_000 Va salut, voi fi scurt si la obiect... In urma recalcularii alcoolemiei, s-a ajuns la rezultatul de 1,50 la mie (sange). asta probabil si din cauza ... (vezi toată discuția)