avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 ...

Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 alcool pur în aerul expirat după recoltare probele de sânge a rezultat o concentrație de alcool de : 0.84 și 0.66, parchetul a cerut o recalcularea a alcoolemie la institutul Iml Mina Minovici din recalculare rezultă 1.0, pot speră la renunțarea amânări pedepsei? Nu am antecedente penale,nu am avut niciodată permisul suspendat la cea pot aștepta va mulțumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
La valoarea probelor dvs biologice se putea dispune direct clasarea. Banuiesc ca nu ati beneficiat de aparare calificata. Recalcularea s-a facut in functie de anumite date coroborate cu declaratia dvs. La valoarea rezultata in urma expertizei, probabil o sa fiti trimis in judecata, situatie in care, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Angajati-va avocat care sa va acorde asistenta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am fost depistat conducand un autoturism cu o alcoolemie ... Driga marius Driga marius Salut, am fost depistat conducand un autoturism cu o alcoolemie de 0.51 probele de sange mi ai iesi cu valorile 0.84 si 0.66 dosarul meu a ajuns la procuror ... (vezi toată discuția)
Acoolemie florin999 florin999 Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)