avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, am fost depistat conducand un autoturism cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, am fost depistat conducand un autoturism cu o alcoolemie ...

Salut, am fost depistat conducand un autoturism cu o alcoolemie de 0.51 probele de sange mi ai iesi cu valorile 0.84 si 0.66 dosarul meu a ajuns la procuror insa acesta a cerut o expertiza retrospectiva la Mina Minovici la ce sa ma astept si ce masuri legale pot lua
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
In functie de situatia de fapt, este posibil ca alcoolemia de la momentul cu relevanta penala, sa fie mai mare decat limita prevazuta de lege, situatie in care procurorul probabil o sa va trimita in judecata.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 ... Driga marius Driga marius Buna ziua,am fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0.51 alcool pur în aerul expirat după recoltare probele de sânge a rezultat o concentrație de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Buna. ziua ! am fost oprit in trafic si depistat cu o alcoolemie ... Plutard2020 Plutard2020 Buna. Ziua ! Am fost oprit in trafic si depistat cu o alcoolemie de 0,46 in aerul expirat si apoi probe sange : 0,84 respectiv a doua 0,66 ! Am sanse sa nu mi ... (vezi toată discuția)