avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sofer profesionist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sofer profesionist

Buna ziua as vrea sa stiu daca exista in lege definitia soferului profesionist si daca pot sa fou angajat cond auto ccu categoria bmentionez ca sunt angajat de 25 de ani la acelasi firma ca cond auto cu cat b dar acuma au zis ca cei incadrati ca cond auto tr sa fie soferu profesionisti cu stima jakab
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 18 Octombrie 2017
Nu exista niciun act normativ sau lege care sa defineasca ce inseamna sa fi sofer profesionist sau sofer amator.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist.adevar sau confuzie? maddalina maddalina va rog sa ma elucidati intr-o problema. luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi ... (vezi toată discuția)
Carnet de sofer Parvu Parvu Daca am carnet de sofer profesionist categoriile B, C si E, pentru a conduce un utilaj (buldoexcavator) pe drumurile publice este nevoie de o alta categorie ... (vezi toată discuția)
Legea suspedarii permisului pentru neacordare de prioritate pietonilor cadyman cadyman Salut , Vreau sa stiu care este legea neacordarii de prioritate a pietonilor angajati in traversare in cazul unui Amator Vs Profesionist. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)