avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Orange-abuz in legatura cu politica de rezonabilitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Orange-abuz in legatura cu politica de rezonabilitate

Buna seara.Dupa cum ma asteptam nu am primit nici un raspuns,nici o idee,nimic in legatura cu problema mea ,problema care sunt sigur ca o au foarte multi. Raman la faza cu/ interpretabil/...adica au interpretat ca trebuie sa-mi bage mana mai adanc in buzunar....deja azi m-au taxat pentru nu stiu ce apeluri ..din moment ce am nelimitat in retea....si din data mobil alocati de ei am consumat nici jumate....cum am spus...ca la noi la nimeni...sau mai bine spus...MERGE SI ASA...Am sa trec asta la discutii diverse pentru ca oricum nimeni nu va face nimic.Am cautat azi pe net despre politica asta ....am gasit ceva ...dar un abur total,adica interpretabil...nimic concret..nimic despre cat ai voie sa consumi ,cat nu ai voie...Deja am obosit alergand dupa cai verzi pe pereti...Va doresc o seara buna tuturor.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Busila Sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex737 , utilizator 01:27, 12 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,doamna avocat .Multumesc pentru raspuns...daca in contract este stipulata aceasta politica de rezonabilitate,nu ar fi fost normal ca vanzatorul sa explice cumparatorului ce reprezinta aceasta?Mai ales ca i-am explicat clar de ce doresc aceste abonamente?:El nu ne-a explicat nimic...nici macar nu a adus vorba despre aceasta politica.Daca ar fi sa ajung la instanta as putea folosi cuvantul meu,al sotiei mele si al ficei mele impotriva lui?Pentru ca am fost 4 persoane de fata atunci. Ce s-ar fi vrut intampla atunci?Neexplicand politica in contractul semnat, urma ca eu ,atunci pe loc,,in magazin,sa intru pe net sa vad ce inseamna aceasta politica care oricum este foarte ambigua...dupa cum am spus /interpretabila/?Am cautat acum pe net sa vad ce inseamna mai exact aceasta politica.Dar si acolo am gasit ceva interesant care se refera exact la mine si la fiica mea..eu lucrand in strainatate si fiica mea fiind la studii in strainatate../Opțiunea „roaming la tarife naționale" este concepută pentru persoanele care călătoresc ocazional în afara țării în care locuiesc SAU IN CARE AU LEGATURI STABILE (MUNCESC SAU STUDIAZA ACOLO). Nu este prevăzută pentru roaming permanent. Atâta timp cât petreceți mai mult timp acasă decât în străinătate sau vă folosiți telefonul mobil mai mult acasă decât în străinătate, puteți beneficia de roaming la tarife naționale atunci când călătoriți în UE. Aceasta este considerată o „utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming"/Cand te referi la studiezi in strainatate,inseamna ca locuiesti acolo,nu?ca nu poti veni dupa cursuri acasa...deci...ambiguu...interpretabil. Asta e. Sigur ma lupt cu morile de vant .Aciz celor care vor testa asa ceva.Va multumesc foarte mult .Cu respect,Sorin.
Buna seara,

Ma aflu in aceeasi situatie, aceasta institutie si-a instruit personalul sa pacaleasca omul de rand, acesta semnind ce vor si cum vor ei nu mai spun ca dupa ce iti fac capul mare cu propunerilor de contracte avantajoase si cand vor ei, ca dupa aceasta sa spuna ca '' citez'', uniunea europeana le impune sa ne cresca noua costurile, niste mincinosi asa cum v-au pacalit cand ati facut contractul Dvs., asa m-au pacalit si pe mine eu nu mai locuiesc in Romania am anuntat asta cand am facut contractul dar ei si-au batut joc, sper sa vina si vremea cand vor plange si ei dupa clientii pierduti si prietenii stiu de ce, apropo asa au procedat si cei de la vodafone si cred ca bine le este.Imi pare rau dar asta este adevarul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată ... AnaMariaVaz AnaMariaVaz Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată împreună cu un grup de prieteni într-o călătorie prin țară, care a inclus și ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)