avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Bună ziua! Sunt studenta la zi, acum in octombrie am început anul II de studiu, am nascut in 25 august, data nașterii trebuia sa fie 6 septembrie, am depus dosar pentru indemnizație, am depus la dosar si adeverinta de la medic cum ca am născut mai repede, imi puteți spune va rog daca ma incadrez pentru indemnizație, va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului TabacaruGeta TabacaruGeta Ma numesc Geta si sunt angajata la o firma din Tulcea , cu carte de munca , din data 23 Septembrie 2011 iar in luna Noiembrie am ramas ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie crestere copil alicristina alicristina buna ziua, as dori sa imi spuneti daca beneficiez de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: am nascut pe data de 23 august 2013, dar eu in anul ... (vezi toată discuția)
Intrarea tatalui in ccc Sigrid19 Sigrid19 Buna ziua, Am nascut in mai 2013(deci copilul meu are 1 an si 3 luni) si am optat pentru un CCC pana la varsta de 2 ani. Incepand din 1 septembrie as vrea ... (vezi toată discuția)