avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... renuntare pensie partial anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

renuntare pensie partial anticipata

Buna ziua,
am un salariat caruia i-a venit decizia de pensionare partial anticipata. Dupa ce s-a gandit mai bine a ales sa munceasca in continuare,Pentru anulare stiu ca in termen de 30 de zile de la data comunicarii, poate face o cerere de anulare a deciziei. Intrebarea este: daca se razgandeste ,dupa cat timp mai poate sa isi redepuna dosarul, dat fiind faptul ca abia peste 3 ani ar iesi la limta de varsta? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:00, 19 Octombrie 2017
Nu este stabilit nici un termen pentru redepunerea dosarului.
Sr paote redepune oricand doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare Rachiam Rachiam Buna As vrea si eu sa mă intereseze pt tatăl meu care a fost la o firma unde i-au calculat ca are 43 de ani lucrati si ca își poate depune actele pt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala rita1 rita1 Daca data deciziei de pensionare este din luna mai si pensionarul a ajuns in posesia deciziei in septembrie,(timp in care acesta a lucrat),conf art 106,acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. situatie: tatal meu primeste decizia de pensionare ... soniq20 soniq20 Buna ziua. Situatie: tatal meu primeste decizia de pensionare anticipata in ianuarie 2020 dar renunta la pensie si lucreaza in continuare. Peste un an decide ... (vezi toată discuția)