avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil cu sediu social (contract comodat)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil cu sediu social (contract comodat)

Buna.
Am un imobil pe care vreau sa il vand. Am sediu social la un SRL in baza unui contract de comodat.
Nu mai am nicio legatura cu firma aceea, nici nu mai stiu daca administratorul mai traieste!
Pot avea probleme cu vanzarea?
Ce ar trebui sa fac?
Multumesc de ajutor.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
anamaria2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: anamaria2015 , utilizator 15:56, 19 Octombrie 2017
Pe ce termen a fost incheiat contractul de comodat?
Pana in 2024. O vesnicie :(
trandafir2, moderator
Pai daca aveti certitudinea ca administratorul societatii nu mai traieste, in baza art.2156, puteti, in calitate de proprietar, sa solicitati restituirea bunului inainte de implinirea termenului, si astfel, contractul inceteaza.
Multumesc de raspuns!
Din pacate nu stiu nimic despre el. Nu stiu de unde sa il iau. Datele pe care le am nu mai sunt de actualitate...
Nu am nicio certitudine daca mai traieste.
trandafir2, moderator
Va puteti interesa la Registrul Comertului despre situatia firmei.
Daca intr-adevar administratorul a decedat, de regula se prezinta mostenitorii. Ori, daca nu s-a prezentat nimeni, firma va fi dizolvata și radiata pana la urma și vor avea cazier fiscal.

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat. am obtinut o casa prin donatie. Taximetrist Taximetrist Am obtinut o casa prin donatie. In acest acasa exista un contract de comodat pentru un punct de lucru SRL. Pot anula acest contract de comodat eu nedorind sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism ytalyanu ytalyanu as dori sa ma lamuriti cum as putea cere restituirea autoturismului instarinat prin contract de comodat,anainte de termen.deoarece cel caruia i-am dat masina ... (vezi toată discuția)
Comodat este sigur? ContSters42601 ContSters42601 Hristos a inviat! Doresc sa achizitionez o masina de la o persoana dar sa o folosesc pe numele sau ca sa nu platesc taxa de mediu. 1.Daca inchei un ... (vezi toată discuția)