avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la asigurare medicală privată în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la asigurare medicală privată în concediul de creștere al copilului?

Am beneficiat de o asigurare medicală privată, ca beneficiu al jobului (nu este menționată în contractul de muncă). Acum, ca urmare a suspendării contractului pentru concediul de creştere al copilului, mi s-a transmis că nu există o bază legală pentru menținerea abonamentului şi că trebuie să îl plătesc eu. Eu ştiu că atunci când se suspendă contractul, se suspendă drepturile de natură salarială. Este acest abonament un astfel de drept sau este un beneficiu şi pot beneficia în continuare de acesta? Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Implicatii suspendare contract de munca pentru crestere copil cristina251271 cristina251271 Buna ziua, as vrea sa va intreb daca este corect ca pe perioada suspendarii contractului de munca ,pentru crestere copil ,angajatorul sa-mi suspende si ... (vezi toată discuția)
Asigurare privata de sanatate Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua O persoana care a intrat in concediu de sarcina si lehuzie si ulterior in concediu crestere copil mai poate beneficia de asigurarea privata de ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala la clinica privata pe per concediului de crestere al copilului sau concediului fara plata MihaielaB MihaielaB Buna ziua, Ca angajata la o firma privata, beneficiez de abonament medical la o clinica privata. Pentru acest beneficiu, lunar, platesc impozitul din ... (vezi toată discuția)