avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract conventie civila 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract conventie civila 2012

Stie careva daca pentru anul 2012, pentru sumele incasate de angajati prin conventie civila se retineau la sursa doar impozitul sau impozitul si asigurarile de sanatate? Poate cineva sa ma lamureasca in aceasta privinta? Sau mai exact, care erau in 2012 toate taxele ce trebuiau achitate de angajator catre stat in cazul conventiilor civile? Multumesc frumos pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)
Conventii civile noiembrie.2012 mihovicidaniela mihovicidaniela am o conventie civila pe trei luni conducator autocar la institutiile publice.Nu este salariat.ce retineri trebuie facute? (vezi toată discuția)
Contractele civile huana huana sunt angajata la un club sportiv municipal, unde se vor incheia contracte civile de prestari servicii, am 2 intrebari: 1. cu cat se va impozita venitul? cu 16 ... (vezi toată discuția)