avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari salariale 01.01.2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari salariale 01.01.2018

Buna ziua, pe scurt ce salariu brut ar trebui sa fie trecut in contract, pentru a ramane cu acelasi net? De ex: 4500 net in prezent.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: NRene , utilizator 18:47, 19 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte greu de stabilit, atat timp cat nu exiusta un act normativ adoptat in acest sens.

In prezent, ar fi vorba despre un brut de 6416 lei.
[ link extern ]
Multumesc mult :) am crezut ca nu gasesc eu informatii de actualitate. Hm.. stai in fata unei noi oferte salariale si iti tremura pixul in mana, ca nu stii sigur ce semnezi..

In contractul nou este trecut brut-ul.. sincer.. chiar nu stii ce este mai bine :( ufff...
Dupa ce se spune, cred ca cel mai bine este semnarea pe net.
Aha.. o sa tin cont de asta, ptr ca inca nu am semnat :P :)

Nu prea imi arde sa ma joc cu venitul meu.. si mie mi s-a parut dubios, ptr ca pana acum, am primit totdeauna oferta cu net-ul, nu cu brut-ul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota de impozitare de 16% Buna ziua! Sunt intr-o situatie ciudata, dar prin care cred ca trec multi altii ca mine sau care au trecut. Catre acestia din urma apelez pentru a cere ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre contract si realitate ContSters61100 ContSters61100 Buna ziua! M-am angajat la o mare firma producatoare de alimente si bauturi din Oradea (SC E.F. SA), ptr zona de nord a tarii. Am semnat contractul de munca in ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator mihaela1234 mihaela1234 Buna ziua, cazul meu este urmatorul : m-am angajat cu data de 01.07.2009 pe baza unei oferte de munca care cuprindea un salariu de 800 ron net primele 2 luni ... (vezi toată discuția)