avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Diplomă Bacalaureat Universitatea Spiru Haret
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Diplomă Bacalaureat Universitatea Spiru Haret

Bună seara, sunt student in cadrul Universități Spiru Haret din București, astăzi am primit eliberarea in original pentru câteva zile a diplomei de bac si a foaiei matricole in original pe motiv ca îmi trebuie la angajare, întrebarea mea este pot duce copi legalizate in locul acestora si să le păstrez pe cele originale?
Cel mai recent răspuns: John 123456789 , utilizator 18:36, 19 Octombrie 2017
Pot fi sancționat in vreun fel? Până la urmă este un act oficial personal, si atata timp cat duc copi legalizate, dacă era sa mă înscriu de la bun început cu copi legalizate nu era tot aia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)