avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contract facultate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contract facultate

Buna seara! Repet anul 3, deoarece nu am luat doua examene si in contractul nou facut ma obliga sa platesc examenele noi introduse in programa din anul 1,2 si 3 si sa le si sustin. Nu stiu cum sa procedez, deoarece pana acum nu am mai auzit de asa ceva, ne tot spun la secretariat ca s-au schimbat legile si asa mai departe. Anul trecut s-a platit taxa de reinmatriculare de 100 ron plus creditele aferente materiilor restante. Mentionez ca am refuzat sa semnez contractul pentru ca nu mi se pare normal sa platesc examenele pe care eu nu le-am avut in anii 1 si 2, in plus de asta, eu am luat toate examenel din anul 1 si 2, pentru ca altfel n-as fi intrat in anul 3. Cum sa procedez?
Facultatea este din Ploiesti, Univeristatea Petrol si Gaze! Va rog din suflet sa ma ajutati pentru ca sunt disperata, suma tuturor examenelor noi introduse ma duce la 3200!!

Alte discuții în legătură

Buna ziua am fost exmatriculata si apoi m am reinmatriculat din ... Jojina Jojina Buna ziua Am fost exmatriculata si apoi m am reinmatriculat din cauza neacumularii creditelor . In anul repetarea anului am fost la examinare in presesiune / ... (vezi toată discuția)
Probleme cu facultatea Julia24 Julia24 Buna ziua. M-am inmatriculat anul trecut in oct. 2009 in ultimul an pentru a-mi finaliza studiile. Eu am studiat in per. 2003 - 2007, studii superioare de ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)