avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua Am fost exmatriculata si apoi m am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua Am fost exmatriculata si apoi m am reinmatriculat din ...

Buna ziua
Am fost exmatriculata si apoi m am reinmatriculat din cauza neacumularii creditelor . In anul repetarea anului am fost la examinare in presesiune / sesiune , bineinteles luand alte note . Intrebarea mea este , care note se i au in considerare? Cele din anul repetat sau din anul exmatriculat ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
Jojina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jojina , utilizator 16:44, 11 Februarie 2024
Bună seara ! În ce clasă sunteți?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
adrian@13, utilizator
La facultate
Repet anul 3 din cauza neacumularii creditelor necesare de a trece in an 4

adrian@13 a scris:

Bună seara ! În ce clasă sunteți?

Bună dimineața! Dacă ar fi rămas valabile notele din anul în care ați fost exmatriculați, nu ar mai fi fost necesar sa susțineți din nou acele examene.
Asa e si normal, daca se repeta anul , se sustin din nou toate examenele si se iau un calcul notele/creditele aferente
Sunt intr o dilema deoarce cand am intrebat secretara facultatii de acest aspect , aceasta a mentionat ca notele se echivaleaza, termen ce nu l am inteles
Stiu ca echivalarea sau transferarea notelor/creditelor se fac in cazul in care doresti sa mergi la o alta univeristate pe aceeasi ramura / facultate..... sau poate ma insel

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! Dacă ar fi rămas valabile notele din anul în care ați fost exmatriculați, nu ar mai fi fost necesar sa susțineți din nou acele examene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu facultatea Julia24 Julia24 Buna ziua. M-am inmatriculat anul trecut in oct. 2009 in ultimul an pentru a-mi finaliza studiile. Eu am studiat in per. 2003 - 2007, studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Terminat facultate management in 2001 nelicentiat, in 2014 am aflat ca sunt exmatriculat mariana37 mariana37 Am fost la facultate in 2014 sa-mi iau o adeverinta si o foaie matricola si am aflat ca sunt exmatriculat. Mi s-a spus ca s-a trecut la sistemul Bologna si ... (vezi toată discuția)
Contract facultate Ligiaaaaaaaaaa Ligiaaaaaaaaaa Buna seara! Repet anul 3, deoarece nu am luat doua examene si in contractul nou facut ma obliga sa platesc examenele noi introduse in programa din anul 1,2 si ... (vezi toată discuția)