avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Internarea involuntara in spital
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Internarea involuntara in spital

Buna seara,
Ma aflu intr-o situatie foarte delicata. Sotul meu a suferit un infarct in urma caruia a ramas pe jumatate paralizat. Refuza orice ajutor medical. Am chemat Salvarea si medicul de familie care i-au explicat riscurile la care se expune, dar acesta refuza nejustificat transportul si internarea in spital pentru a primi ajutor de specialitate. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog sa ma ajutati, ce pot sa mai fac? Cu fiecare zi ce trece scad sansele de recuperare...
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:41, 19 Octombrie 2017
Buna seara,
Din pacate nu prea aveti ce sa faceti
Poate copiii, daca aveti, sau restul familiei, sa-l convinga1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical fara stagiu de cotizare animarsrl animarsrl Buna ziua! Sunt salariat al unei primarii de 1 luna de zile. Am 44 de ani si am suferit un infarct, am fost transportat la spitalul Sf. Spiridon din Iasi si ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara eleonora8338 eleonora8338 Tatal meu sufera de episod maniacal de cel putin 6 luni dar refuza internarea si acceptarea bolii.Este un pericol atat pentru el cat si pentru cei ce vin in ... (vezi toată discuția)
Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)