avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Facturi Telekom catre o firma desfiintata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Facturi Telekom catre o firma desfiintata

Buna ziua!
O firma inceteaza brusc activitatea la 01.01.2017 dar nu reziliaza pana atunci contractul de telefonie/internet/etc. In cele doua puncte de lucru fiinteaza ulterior un alt SRL si respectiv o persoana fizica. Fostul administrator al firmei desfiintate, dupa ce achita din buzunar cateva facturi, face cerere de cedare/preluare a contractelor catre acestia din urma in urma indicatiilor primite de la Telekom via email. Intre timp facturile vin fara oprire la aceeasi adresa dar adresate firmei desfiintate, preluarea de contract nefiind procesata nicicum de Telekom. Vesnicul "va va contacta un coleg...". Intre timp si SRL-ul nou si persoana fizica au incheiate contracte la adresele respective cu alti furnizori, Facturile Telekom continua sa soseasca la adresele respective avand ca beneficiar agentul economic care si-a incetat activitatea la 01.01.2017. Cine va plati facturile?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
snake69fast, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:44, 20 Octombrie 2017
cine foloseste serviciile, adica nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz contract servicii telefonie miky3 miky3 Buna seara! In 2012 am incheiat ca persoana juridica un contract pe 3 ani pentru telefon fix si internet. In 2013 am mai semnat un act aditional de prelungire ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)