In urma hotararii judecatoresti copilul major a primit in continuare si in aceleasi conditii drepturile avute pana la majorat,hotararea fiind adusa la cunostinta angajatorului dupa trecerea perioadei in care putea fi atacata cu cererea expresa de a infiinta de indata poprirea!
Acest lucru nu s-a intamplat si am ajuns sa fiu executat silit pentru suma de 8000 lei,executorul taxand aceasta actiune cu 1800 lei pentru recuperarea sumei dar nesolicitand si infiintarea popririi in continuare!
Ce pot intreprinde in aceste conditii,suma este enorma iar actiunea nedreapta,nu am refuzat sa-mi exercit obligatiile parintesti si am asteptat instituirea popririi de catre angajator,exact ca in momentul 2005 cand am inceput sa platesc pensia de intretinere!?
Multumesc anticipat pentru pareri si sfaturi pertinente!
puteti plati pensia de bunavoie, fara a fi necesara executarea silita si implicit infiintarea popririi. angajatorul nu poate fi obligat de catre debitor sa infiinteze poprire.
puteti plati pensia de bunavoie, fara a fi necesara executarea silita si implicit infiintarea popririi. angajatorul nu poate fi obligat de catre debitor sa infiinteze poprire.
Pensie de intretinere
mather
daca prima sentinta de divort va fi atacata de sotul care trebuie sa plateasca pensie cind va fi executorie plata pensiei atit a restantei pe un an ,cit si a ... (vezi toată discuția)