avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire indemnizatie vacanta
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire indemnizatie vacanta

Buna ziua.
Indemnizatia de vacanta primita in locul voucherelor de vacanta este luata in calcul atunci cand se calculeaza de catre functionarul bancar suma ce trebuie eliberata salariatului, acesta din urma retinandu-i-se 1/2 din salariu ca urmare a unei popriri? Sau are statutul de indemnizatie speciala, nepoprindu-se, la fel ca norma de hrana, de exemplu?

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu functie publica de conducere Aura Pop Aura Pop Buna ziua. Ocup o funcție de conducere în cadrul unei primării, unde indemnizația viceprimarului are coeficientul de 3,50 . Prin HCL pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pensie alimentara anyme anyme Buna seara, Sunt in divort si sotul meu trebuie sa aduca o adeverinta pentru stabilirea pensiei alimentare pentru baiatul nostru.Astazi,m-a informat ca pe ... (vezi toată discuția)
Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)