avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu vreau sa depind de tatal copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu vreau sa depind de tatal copilului

Buna ziua, voi naste in curand si nu sunt casatorita, as vrea sa aiba numele meu de familie copilul, dar sa apara in certificatul de nastere numele tatalui. Calatoresc destul de mult si vreau sa stiu daca voi avea nevoie mereu de procura din partea tatalui sau pot face anumite demersuri pentru a nu depinde mereu de el?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:51, 20 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatăl îl va putea recunoaşte oricând, cu cât mai târziu, cu atât aveţi mai multă libertate de mişcare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume copil cu parinti necasatoriti flavius1980 flavius1980 Buna ziua, As dori sa stiu ce nume de familie ia un copil nou-nascut in cazul in care parintii nu sunt casatoriti iar tatal recunoaste copilul. Multumesc, (vezi toată discuția)
Modalitatea de a prelua numele tatalui - parinti necasatoriti Kitte Kitte Buna ziua Ma intereseaza care este procedura (si ce acte sunt necesare) pentru ca un copil sa preia de la nastere numele tatalui. Parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Incuviintare purtare nume fara acord mama Justitiarul711 Justitiarul711 Cum poate un tata sa-si recunoasca copilul si sa-i dea incuviintarea purtarii numelui, fara acordul mamei, in fata ofiterului de stare civila? (vezi toată discuția)