avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare angajat

Buna ziua,
Am o intrebare si eu: in situatia in care un angajator promoveaza pe functia de sef de departament un angajat,exista perioada de proba pentru acea functie? Daca da,pe ce perioada,si cum se modifica salariul ij aceasta perioada? Intreb pentru o cunostinta care recent a fost promovata insa i s-a spus ca de fapt va fi intre 1-90 de zile in proba,timp in care va primi acelasi salariu de pe functia veche.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sume cuvenite la salariu cosmin20141 cosmin20141 mi s-a propus sa trec la alt departament , de la secretariat la marketing, venind aceasta propunere din partea directorului ca o promovare. Am acceptat ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unor clauze contractuale alexandru_a alexandru_a #-o O clauza din contractul meu de munca (CIM) spune ca NOII ANGAJATI sun in perioada de proba ptr 30/90 zile in functie de postul ocupat. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba ginnyy ginnyy Unui salariat i s-a oferit interimar, de proba, (maxim 90 zile) o functie superioara celei pe care o detinea. Trebuie sa fac aditional in care se stabileste ... (vezi toată discuția)