avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi puteti da un sfat?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi puteti da un sfat?

Buna ziua. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, poate ma ajutati cu niste sfaturi. Locuiesc in casa parintilor mei, pe care o detin in coproprietate cu mama, fratele si sora mea. deoarece tata a detinut doar jumatate din casa, partea care ne revine mie, fratelui si surorii mele este f mica, astfel ca sunt in imposibilitate de a cere intrare in indiviziune. Actualmente, doar eu si fratele meu (el cu familia) locuim in casa, oarecum impartita neoficial. Ei vor sa ma scoata din casa. Desi legal nu pot, fara o hotarire judecatoreasca; recurg la tot felul de mijloace ""primitive"": imi inchid lumina, gazul pe partea de casa in care stau eu, tracasari. Mentionez ca facturile/utilitatile sunt pe numele mamei si sunt platite din pensia ei.
Degeaba am apelat la Politie, nu pot face nimic daca nu e vorba de agresare fizica, violare de domiciliu.......
Cui as putea sa ma adresez?
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Cami88, utilizator

Alte discuții în legătură

Locuinta de familie dupa casatorie, procedura in cazul in care sunt mai multi proprietari ai terenului si imobilului( comun) Dyanna75 Dyanna75 Buna ziua, In urma decesului unuia dintre parinti(tatal), mamei ai revine 50%, cei doi copii in urma intelegerii le-au revenit cate 25% din terenul de 400 ... (vezi toată discuția)
Bunica mea şi fratele ei au fost moştenitori la casa pãrinteascã ... WConny WConny Bunica mea şi fratele ei au fost moştenitori la casa pãrinteascã dupã pãrinți lor. Când a murit fratele bunici in 1993, cumnata ei a fãcut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire banicadiana banicadiana buna ziua, am o mare problema legata de mostenirea lasata familiei. casa in care locuiesc eu a fost lasata mostenite 50% mie si 50% fratelui meu. Fratele meu ... (vezi toată discuția)