avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Hotarâre de divort ( divortul s-a solutionat in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Hotarâre de divort ( divortul s-a solutionat in Italia)

Cum as putea intra in posesia unei hotarari de divort ( divortul s-a produs in lipsa mea) ???
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna dimineata!
Incercati sa dati mai multe detalii. Casatoria a fost cu un cetatean italian sau roman? Unde locuiti? In Italia sau Romania?
Zi buna!
Scrieti ca divortul s-a solutionat in Italia.
In acest caz, mergeti la Tribunalul de resedinta si cereti din arhiva o copie a sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Casatorie incheiata in italia bogdan27 bogdan27 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri/sfaturi legate de un divort intre un cetatean italian si o cetateana romana. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Divort doniam doniam Buna, As dori sa stiu cum pot divorta si in Romania, dat fiind ca divortul s-a produs in strainatate, acolo unde m-am si casatorit. Din motive care imi sunt ... (vezi toată discuția)