avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 17 ani, călătorie din Italia spre Anglia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

17 ani, călătorie din Italia spre Anglia

Am 17 ani si locuiesc cu parinti in Italia de 10 ani, as vrea sa fac o vacanza in Anglia cu iubitul meu. Cu ce documente pot calatorii? Am nevoie de procura?

Alte discuții în legătură

Calatorie minor roman neinsotit italia-anglia Emiliaaa Emiliaaa Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean roman si minor)? La ... (vezi toată discuția)
Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)
Calatorie de unul singur a unui minor de 17 ani 12stefy 12stefy Am 17 ani si am nevoie sa plec din tara spre Anglia intr-o saptamana. Stiu ca pana la 18 ani nu pot calatori singur, asa ca am aranjat sa fiu insotit de un ... (vezi toată discuția)