avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transfer drept proprietate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transfer drept proprietate

se poate transfera titlul de proprietate catre o firma noua sau catre persoana fizica in cazul in care avem poprire pe cont de la finante si avem spatii inchiriate?
putem transfera catre o alta sc spatiile comerciale pe care le detinem pentru ca banii proveniti din inchirieri ( platiti prin conturi la care acum este poprirea ) sa nu se verse in conturile finantelor ?
Cel mai recent răspuns: ContSters103173 , utilizator 08:34, 8 Octombrie 2009
Stimate utilizator,

cu placere v-as raspunde daca acest forum nu ar fi public si solicitarea dvs. nu ar fi la limita legalitatii.

succes
av. Ileana Schwarz
De putut se poate , dar dumneavoastra ar trebui sa retineti ca eu nu v-am sfatuit sa faceti asa ceva si nici avocata Ileana Schwarz !

Instigarea la savarsirea unei infractiuni nu a fost scoasa din Codul Penal iar acest forum este public , fiind citit de politisti , procurori , judecatori si alt persoane care activeaza in diverse institutii ale statului !
va sfatuiesc sa cereti consultatie asupra acestei probleme in particular...nu pe un forum public.Instigarea la comiterea unei infractiuni este sanctionata de codul penal.
Va doresc succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire finantele locale impexreval impexreval se poate transfera titlul de proprietate catre o firma noua sau catre persoana fizica in cazul in care avem poprire pe cont de la finante si avem spatii ... (vezi toată discuția)
Unde pot citi despre infractiunea de incitare la ura Sever Simion Sever Simion As dori sa aprofundez acest subiect: infractiunea de incitare la ura si sa citesc eventual din jurisprudenta. Sper sa existe... Imi puteti va rog recomanda ... (vezi toată discuția)
Insolventa Andrei1700 Andrei1700 Buna ziua,daca am o firma cu datorii pe care vreau sa o bag in procedura de insolventa,imi poate bloca conturile personale pentru recuperarea datoriilor la ... (vezi toată discuția)