se poate transfera titlul de proprietate catre o firma noua sau catre persoana fizica in cazul in care avem poprire pe cont de la finante si avem spatii inchiriate?
putem transfera catre o alta sc spatiile comerciale pe care le detinem pentru ca banii proveniti din inchirieri ( platiti prin conturi la care acum este poprirea ) sa nu se verse in conturile finantelor ?
De putut se poate , dar dumneavoastra ar trebui sa retineti ca eu nu v-am sfatuit sa faceti asa ceva si nici avocata Ileana Schwarz !
Instigarea la savarsirea unei infractiuni nu a fost scoasa din Codul Penal iar acest forum este public , fiind citit de politisti , procurori , judecatori si alt persoane care activeaza in diverse institutii ale statului !
va sfatuiesc sa cereti consultatie asupra acestei probleme in particular...nu pe un forum public.Instigarea la comiterea unei infractiuni este sanctionata de codul penal.
Va doresc succes!
Insolventa
Andrei1700
Buna ziua,daca am o firma cu datorii pe care vreau sa o bag in procedura de insolventa,imi poate bloca conturile personale pentru recuperarea datoriilor la ... (vezi toată discuția)