avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Casare auto in strainatate si radiere in Romania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Casare auto in strainatate si radiere in Romania

am si eu o intrebare..stiu ca una din modalitatile de radiere a unei masini este sa o predai la remat si sa primesti actele de radiere..acum intrebarea mea este : daca sunt in Olanda .. mi sa stricat masina si o duc aici la remat primesc certificatul..il traduc si in romana pot radia masina in romania ? precizez masina este inscrisa pe romania si sunt proprietar ! Va multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristian ro , utilizator 17:27, 23 Octombrie 2017
Salut da poți roagai pe cei din Olanda să-ți lase un nr de la mașină,și în actele de radiere casare sa se vadă clar proprietarul seria și nr masini.daca nu reușești faci o cere de radiere la taxa și impozite pe propria răspundere că nu mai ai mașina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)