avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Credit bancar persoana cu dizabilitati mentale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Credit bancar persoana cu dizabilitati mentale

Buna,
Intrebare pe scurt: tatal meu (68 de ani), pensionar diagnosticat cu Alzheimer si Dementa mixta a contractat in ultimele luni niste credite bancare. Nimeni din familie nu stim de ce, sau pentru cine, nici unde sunt banii.

Sunt legale asemenea contracte bancare cu oameni diagnosticati cu dementa si Alzheimer? Pot fi ele anulate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Horia Mahaleanu , utilizator 14:17, 21 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Succesiune Anacrsitina Anacrsitina Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Nu stiu care este procedura dupa moartea sotului mamei mele care nu este tatal meu biologic.Mama are ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil corina_h corina_h am o situatie foarte grava in familie si anume : bunicii mei doresc sa vanda imobilul (o casa la curte al caror proprietari sunt) in care locuim impreuna iar ... (vezi toată discuția)