avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot vinde un imobil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot vinde un imobil?

am un contract de intretinere cu o batranica, iar acum, dupa mai bine de un an, a aparut o nepoata care i-a bagat in cap sa rezilieze contractul si sa vanda.Am fost la o agentie imobiliara si urmeaza sa mergem la un notar, intrucat sunt hotarat sa renunt, k m-a zapacit femeia asta.Mi s-a spus ca se poate vinde si asa, fara reziliere, dar am dubii, pentru ca nu vreau probleme pe viitor.Nu ar trebui cineva de la autoritatea tutelara sa asiste la vanzare?Si nepoata sa isi un angajament ca va avea grija de ea dupa vanzare?K doar ea ii ia banii?Multumesc.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 14:28, 7 Octombrie 2009
Dat fiind faptul ca batranica a semnat in nume propriu contractul de intretinere, il poate rezilia fara nici o formalitate. Asadar nu trebuie sa fie prezent nimeni de la autoritatea tutelara sau nepoata sa isi ia un angajament.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un contract de intretinere#-o boyzone boyzone Va salut.Am mai postat aici acum ceva timp referitor la optarea pt incheierea unui contract de intretinere.S-a materializat, am niste clauze, dar totul a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de intretinere boyzone boyzone cum se procedeaza in cazul rezilierii unui contract de intretinere?am cazut de acord cu cealalta parte, imi va inapoia contravaloarea prestatiei de intretinere ... (vezi toată discuția)