avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident in stare de ebrietate

Buna seara.As dori si eu o informatie cu privire la un accident de masina facut de un var de al meu.In urma accidentului,a distrus doar propia masina,fara a rani pe nimeni,deoarece a adormit la volan.Odata sosita politia la fata locului, avea o alcoolemie de 0,74 la mie in aerul respirat.Inca nu au venit rezultatele la sange.CE SE VA ALEGE DE EL ? CONFORM LEGII CE VA PATI?V-AS RUGA DACA PUTETI SA IMI DATI UN RASPUNS !!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
manowar1979, utilizator
Avand in vedere situatia de fapt prezentata se poate astepta la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Se poate astepta ca instanta sa dispuna si pedeapsa complementara sa nu conduca in timpul termenului de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan andrei1620 andrei1620 in data de 23.07.2015 am fost avut accident auto fara victime, singura avarie fiind masina mea avand alcoolemia de 0.74 in aerul expirat. nu am primit de la ... (vezi toată discuția)
Buna Cosmin suciu Cosmin suciu Am avut un incident sambata noaptea fara vixtime doar cu dauna materiale.Alcoolemia a fost de 0,94 nu am alte antecedente, la ce pedeapsa ma pot astepta? ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)