avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa infiintez un magazin cu AF sa PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa infiintez un magazin cu AF sa PFA

Doresc sa infiintez un magazin mixt la tara in casa sotului meu,9casa batraneasca de chirpici) si nu stiu ce-mi trebuie ca acte si ca spatiu, care sunt cerintele de infiintare magazin in conditiile AF sau PFA?Trebuie dependinte, o anumita suprafata....? si daca vreau sa fac si comert ambulant cum procedez imi trebuie autorizatie separata?Sper ca ati inteles ce voiam sa spun si va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 14:47, 7 Octombrie 2009
1. Pentru a infiinta AF sau PFA trebuie sa aveti un act de spatiu (extras Carte Funciara sau adeverinta de la primarie, ca adresa respectiva exista);

2. In ceea ce priveste magazinul probabil exista si niste reglementari speciale care este valabil pentru orice magazin (de PFA, de AF sau de SRL) pe care eu, din pacate, nu le cunosc, dar puteti sa intrebati la Autoritatea Sanitara;

3. Daca doriti sa faceti comert ambulant, trebuie sa alegeit codul / codurile CAEN care acopera si comertul ambulant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare patiserie Bogdan2525 Bogdan2525 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta. Vreau sa deschid o mini patiserie/brutarie/kurtosch kolac ce ar fi mai indicat srl sau pfi? Desfasurarea o sa fie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala stroiu stroiu Buna ziua , doresc sa deschid o intreprindere individuala , dar nu am reusit sa ma lamuresc in privinta catorva aspecte , poate doriti dvs sa ma lamuriti. ... (vezi toată discuția)