avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala

Buna ziua , doresc sa deschid o intreprindere individuala , dar nu am reusit sa ma lamuresc in privinta catorva aspecte , poate doriti dvs sa ma lamuriti.
1)pot avea mai multe coduri caen pe o i.i ?(ma intereseaza un magazin mixt)
2)Am inteles ca trebuie o diploma , o pregatire profesionala , se ia in considerare si experienta?(am lucrat in vanzari)
3)Ce ma sfatuiti sa fac i.i , pfa , af sau srl (precizez ca am 23 ani , se aplica legea in care tineri pana in 35 ani nu platesc nici o taxa 3 ani ?)
Va multumesc anticipat si sper sa gasesc toate raspunsurile aici
Cel mai recent răspuns: stroiu , utilizator 09:54, 17 Ianuarie 2011
1. puteti avea mai multe coduri CAEN pe II;
2. Daca puteti dovedi cu cartea de munca ca ati activat in comert 2 ani este in regula si asa;
3. Tinerii pana la 35 de ani mai au de asteptat pana o sa iasa vreo ordonanta de urgenta sa legifereze ceea ce acum se numeste doar proiect; va sfatuiesc sa infiintati II.
va multumesc f mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma la intreprindere individuala. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Vreau sa deschid o mica afacere: - papetarie - xerox - vanzari piese de calculatoare - intocmire fise de inmatriculari - contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)