avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FILMAREA IN SUPERMARKET SAU/SI MALL-URI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FILMAREA IN SUPERMARKET SAU/SI MALL-URI

Din cate am inteles , este permisa filmarea unui incident sau fapt divers petrecut intr-un supermarket respectiv magazin dintr-un mall deoarece e permisa filmarea in institutiile care deservesc publicul . Cora , Metro , oricare alt mall , deserveste publicul deci e legal sa filmez chiar daca la exterior de usa e pus afisul cu "filmarea interzisa" ?
Cel mai recent răspuns: paulrus97 , utilizator 21:42, 22 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles la ce va referiti , eu sunt curios daca e legal sa filmez o ilegalitate sau proglema din spatiul comercial , cum ar fi : afisarea unui pret la raft si altul la casa de marcat ? Este legal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Fotografierea sau filmarea in spatii comerciale in cazuri de ilegalitate. AlexIS30 AlexIS30 - Pentru a proba ca exista o diferenta intre pretul afisat la raft si cel de pe bonul fiscal este legal sa facem poze sau sa filmam eticheta de la raft? Doar ... (vezi toată discuția)
Filmat pe spatiul public, publicat pe internet fara fata blurata tebaatusasula tebaatusasula Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca legea pedepseste publicarea chipului meu, neblurat, fara acordul meu pe internet . Am fost filmat in spatiul public ... (vezi toată discuția)