avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fast food mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fast food mobil

Buna seara.Am construit singur un fast food mobil(restaurant pe roti) in fata casei in Anglia acum as vrea sa ma retrag in tara sa il inmatriculez si sa imi deschid o afacere din asta.Mici la gratar carne la gratar burger hotdog toate aceste in canserola cu cartofi prajiti si suc la cutie la pachet.Problema este ca nu am prea multa scoala numai 8 clase asta inseamna sa fac curs de igiena si de bucatar.Sunt constructor de meserie si mechanic auto am combinat meserile si mi-am facut un restaurant mobil imi doresc sa ma intorc in tara sa imi fac o afacere dar nu stiu ce sanse am.O sa reusesc oare.Si daca imi puteti respunde cat ma costa un avocat sau o firma sa obtin toate autorizatile.Va multumesc adresa me de email turbosprint8@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Vasy34 , utilizator 02:29, 22 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Srl studenti sau srl-d ? ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Nu am avut niciodata tangenta in familie cu afacerile si nimic legat de acestea ( in forma lor legala si recunoscuta ). Sunt student in anul 4 la ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)