avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Luminator casa scării bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Luminator casa scării bloc

Mătușa mea deține un apartament care are o logie iar peretele acesteia da in casa scării. Așa zisul perete este confecționat din sticlă, vecinii spunând că este considerat luminator al scării. Problema este că ea nu a locuit acolo , scara este locuită de puțini dintre proprietari și cei ce au fost acolo sunt mereu cei ce vor să aibe ultimul cuvânt intrând în conflict cu restul. Ea dorește să închidă geamul acela pentru a se putea folosi de acel balcon. Este legal sau nu? Și dacă nu cum trebuie să procedeze? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 22 Octombrie 2017
Postare neclara
1. Se poate intra de pe scara in logie?
2. Ce inseamna "să închidă geamul:?
3. Nu ne lamuriti daca noii veniti sunt chiriasi sau proprietaari
4. Toate logiile de pe aceeasi verticala au perete de sticla spre casa scarii?

Cel mai simplu este ca matusa sa monteze in logie un grilaj langa "luminator". Astfel e si lumina pe scara si nici nu poate intra cineva spargand geamul.
Nu se poate intra de pe scara , face parte din suprafața apartamentului, da toate de pe aceeași verticala au geam simplu transparent. E vorba despre proprietari nu chiriași. Nu se poate sta cu geamul transparent că de pe casa scării se vede tot în acel "balcon".
Ea dorește să închidă geamul acela pentru a se putea folosi de acel balcon.

Exprimare precara care nu permite a se intelege interesul dv
Daca perete este confecționat din sticlă,un perete nu poate fi inchis
Matusa dv pentru a indeparta neajunsil geamului transparent care permite vizualizarea interiorului logiei,are posibilitatea fie sa monteze perdea,fie sa aplice pe fata interioara a geamului folie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Afectare iluminare naturala in spatiu proprietate comuna in bloc UnQTom UnQTom Buna ziua. Am o situatie la care nu stiu unde se specifica in clar raspunsul. Intr-un bloc de locuinte un perete vitrat al casei scarilor este, pe exterior ... (vezi toată discuția)
Uscatoria are geam la mine in balcon dava12 dava12 Buna ziua! Domiciliez intr-un bloc in care geamul uscatoriei da la mine in balcon si nu ma simt in siguranta ca cineva nu poate intra la mine in apartament ... (vezi toată discuția)