avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatoria are geam la mine in balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatoria are geam la mine in balcon

Buna ziua!
Domiciliez intr-un bloc in care geamul uscatoriei da la mine in balcon si nu ma simt in siguranta ca cineva nu poate intra la mine in apartament prin acel geam la uscator avand acces mai multi vecini. Intrebarea mea este daca am voie sa zidesc acel geam sau trebuie sa las lumina sa intre si in uscatorie?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2020
dava12, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:55, 1 Iulie 2020
Buna ziua,
Discutati problema cu conducerea si cereti montarea unui grilaj
Pentru a indeparta neajunsul puteti sa asigurati cu sistem de protectie=gratii si sa aplicati folie pe geamul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Luminator casa scării bloc Dana.t Dana.t Mătușa mea deține un apartament care are o logie iar peretele acesteia da in casa scării. Așa zisul perete este confecționat din sticlă, vecinii ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului. geam deschis sau inchis? aaa21 aaa21 Buna ziua, Doresc sa stiu daca din punct de vedere legal exista vreo lege care sa specifice un aspect referitor la uscatoria blocului. Geamul trebuie sa ... (vezi toată discuția)