avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua,
Va cer sfatul in urmatorul caz: - avand concediu medical de luni pana duminica inclusiv (sambata si duminica fiind tura mea de lucru de la ora 08-16) in locul meu a lucrat o alta colega, fiind obligat sa lucrez eu cand aceasta a avut tura de sambata si duminica (ora 08-16).
Colega ar fi dorit sa lucreze in weekend-ul ei, dar, ar fi trebuit sa primeasca 2 zile libere, iar conducerea nu a fost de acord spunand ca eu nu imi fac norma, drept urmare trebuie sa lucrez in locul ei.
Va rog sa ma lamuriti de corectitudinea situatiei, precizand ca eu am fost in concediu medical cu pneumonie.
Astept raspunsul dumneavoastra, multumindu-va anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bidilean George , utilizator 21:46, 23 Octombrie 2017
Corect este sa lucrati in locul colegei dvs.,
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bidilean George Bidilean George Buna ziua, Va cer sfatul in urmatorul caz: - avand concediu medical de luni pana duminica inclusiv (sambata si duminica fiind tura mea de lucru de la ora ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in weekend Teodora1609 Teodora1609 Buna! Ma confrunt cu o problema destul de nasoala pentru mine. Ieri (sambata) am fost nevoita sa parasesc locul de munca mai devreme, pentru o urgenta medicala ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga firma sa recuperez zilele de weekend pe care am avut concediu medical? mihneaandrei mihneaandrei Datorita specificului jobului (ture de 8 ore, insa si pe weekenduri, avand un weekend lucrat, apoi celalalt liber), faptul ca momentan sunt intr-un concediu ... (vezi toată discuția)