avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Concediu medical
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Concediu medical

Buna ziua,
Va cer sfatul in urmatorul caz: - avand concediu medical de luni pana duminica inclusiv (sambata si duminica fiind tura mea de lucru de la ora 08-16) in locul meu a lucrat o alta colega, fiind obligat sa lucrez eu cand aceasta a avut tura de sambata si duminica (ora 08-16).
Colega ar fi dorit sa lucreze in weekend-ul ei, dar, ar fi trebuit sa primeasca 2 zile libere, iar conducerea nu a fost de acord spunand ca eu nu imi fac norma, drept urmare trebuie sa lucrez in locul ei.
Va rog sa ma lamuriti de corectitudinea situatiei, precizand ca eu am fost in concediu medical cu pneumonie.
Astept raspunsul dumneavoastra, multumindu-va anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bidilean George , utilizator 18:10, 19 Octombrie 2017
Zilele de concediu medical nu trebuie sa le recuperati. In pontaj apare CM si aceste zile se platesc separat de restul zilelor lucrate efectiv si pontate 8 ore.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bidilean George Bidilean George Buna ziua, Va cer sfatul in urmatorul caz: - avand concediu medical de luni pana duminica inclusiv (sambata si duminica fiind tura mea de lucru de la ora ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)