avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se platesc cei din invatamant care au studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se platesc cei din invatamant care au studii superioare

buna
sunt educatoare cu o vechime de trei ani si anul acesta am terminat facultatea de psihologie de trei ani.as vrea sa stiu ce salar mi se cuvine acum cu toate acestea.am si definitivatul luat tot anul acesta.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:10, 8 Octombrie 2009
Este necesar ca postul pe care suntei incadrata sa fie prevazut cu studii superioare pentru a beneficia de o marire se salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)