avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanta de mana

Mama mea a vandut un teren agricol acum 15 ani cu chitanta de mana si de 3 saptamani a decedat eu sant unica mostenitoare mai pot sa fiu eu mostenitoare la acel paman va rog ajutatima cu un sfat va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
Nadia3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nadia3 , utilizator 11:08, 23 Octombrie 2017
Buna seara,
Mostenitoare a bunurilor sunteti.
va trebui ca cel care a cumparat sa va cheme pe dumneavoastra in instanta pentru ca sentinta sa tina loc de act autentic.
Daca va intelegeti puteti sa incheiati la notar tranzactia.
Dumneavoastra sunteti proprietar acum dac va va fi contestat dreptul de cel care a cumparat.
Cel care voloseste pamantul nu plateste impozit pe pamant si titlul de propietate e la el dar la primarie mama figureaza cu pamant iar mama a decedat pot sa intru eu in posesia pamantului daca nu am titlul de propietate ca cumparatorul nu vrea sa mil dea ce pot sa fac va rog ajutatima pamantul e cu chitanta de mana de 15 ani
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2017
Nadia3, utilizator
vedeti cum sunt oamenii ? pai daca mama dv a vandut terenul chiar si cu chitanta de mana .. banutii i`a luat nu ? in 15 ani putea sa definitiveze actele sau chiar asta a fost scopul daca moare sa va ramana dv terenul ? :)) totusi sunt 15 ani .. in fine .. am asa o ciuda pe cei care se bucura la munca altora ..poate ca si cel care a cumparat terenul nu o fi vreun pricopsit ca daca era probabil facea actele la notar si statea fara grija .
Da dar nu a vrut cumparatorul sa faca acte si cumparatorul a decedat si el si il foloseste fiul lui cum pot sa intru in posesia terenului daca e cu chitanta de mana si ambi sand decedati
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Nadia3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta. Nadia3 Nadia3 Chitanta de mana m-ai este valabila dupa decesul vanzatorului? (vezi toată discuția)
Cine plateste taxele si impozitele glaura glaura Buna ziua, am o intrebare la dvs. In 2004 a decedat mama mea, revenindu-ne prin mostenire (3 mostenitori, tata 2/8, fiica 3/8 si frate 3/8) bunuri, printre ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)