avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis scooter 50
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis scooter 50

Buna ziua am si eu o intrebare.ACUM 7 luni am fost prins in timp ce conduceam un scooter si mi sa intocmit un dosar penal . Pot sa imi fac permisul intre timp?
SI SUNT LA PRIMA ABANERE NU AM MAI AVUT PROBLEME DE GENU PANA ACUM!
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Claudiu323, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiu323 , utilizator 07:55, 24 Octombrie 2017
Intrebati daca va puteti prezenta la examen pentru obtinerea unui permis de conducere?
Da
Alateiri am fost chemat la politie doar sa vada daca imi mentin declaratia
Va puteti prezenta, dar daca in urma procesului veti fi condamnat permisul obtinut se anuleaza.
Si daca primesc o amenda penala sau contraventionala ce se intampla

Alte discuții în legătură

Dosar penal Iasmin99 Iasmin99 Îmi puteți spune daca permisul se anuleaza sau dacă se înapoiază dupa o perioada de timp? Pentru ca am fost prins fără permis la volan in timp ce ... (vezi toată discuția)
Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la ... Fataldmg Fataldmg Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la 20m distanta de locul de unde era parcata inainte. La aparatul etilotest a iesit 0.41, la sange ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis Rotatu Rotatu Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)