avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat dureaza procesul de pensie alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat dureaza procesul de pensie alimentara?

Buna dimineata!Am vorbit cu un avocat pentru procesul de pensie pe data de 12 sept.Pana acum nimic.L-am sunat si a spus sa astept o foaie acasa.Asa de mult dureaza?Sau avocatul este de vina?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 19:43, 23 Octombrie 2017
Daca in data de 12 septembrie dosarul dvs a ramas in pronuntare atunci asteptati comunicarea hotararii,motivarea fiind facuta de catre judecator.In functie de cat de incarcata este instanta poate dura de la min 30 de zile la cel putin cateva luni.Avocatul nu are nici o vina depinde doar de judecator.
Buna ziua!

Nu e avocatul de vina. Pur si simplu trebuie sa aveti rabdare. Procedura dureaza destul de mult.

Cu stima.
Multumesc!
Nu-i de vina avocatul, ci doar asa lucreaza (pe branci) justita in interesul superior al minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute ion57 ion57 Buna ziua! Am mai întrebat pe acest forum însa nu am primit chiar răspunsurile așteptate asa încât insist oarecum..cat poate dura un proces de ... (vezi toată discuția)
Urgent Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca platitor de tva css_romania css_romania am deschis la sfarsitul lunii septembrie o firma. contabilul meu mi-a spus ca nu putem factura cu tva pentru ca din luna iulie 2011 nu poti trece inca de la ... (vezi toată discuția)