eon,instaleaza noi regulatoare de gaz,in exteriorul locuintelor,practic distrugind estetica fatadelor,asta fara o cerere de acord fata de proprietar,racordarea facinduse dupa ureche netinind cont de distrugeri
ce se poate face ? e legal sau nu ?!
sunt de acord cu montarea ,dar cativa centimetri mai jos,de proiectul lor,asta intrucit daunele produse sunt minore
astept un raspuns urgent
multumesc anticipat
Montarea noilor regulatoare se face cu respectarea unui proiect si a unor instructiuni de montaj. Nu este nevoie de acordul proprietarului casei pentru a monta noile regulatoare (sunt proprietatea firmei de distributie gaze si se monteaza la limita proprietatii dvs.), actiunea intra in programul firmei aprobat de institutia de reglementare in domeniul energiei.
Legat de distrugeri, firma care efectueaza montajul noilor regulatoare trebuie sa lucreze cu grija si eventualele distrugeri sa le remedieze fara costuri din partea proprietarului casei.
cred ca nu am fost destul de precis,respectiv : montarea se face direct pe peretele stradal al casei mele !!!....nu ,asa cum spuneti dvs la limita proprietatii !!!
deci: o poate face fara acordul meu ?! peretele stradal este proprietatea mea !!!
Respectivele regulatoare nu pot fi montate decat pe perete, in cazul acesta, al casei dvs. Presupun ca teava de gaze este ingropata si iese din pamant in dreptul casei dvs.
Daca nu ii veti lasa sa monteze regulatorul respectiv (probabil in locul celui vechi), riscati intreruperea gazului.