Buna ziua. Mama mea se confrunta cu urmatoarea situatie: a instrainat prin contract de comodat facut de mana {cu 2 martori} autoturismul Dacia care este pe numele sotului ei, actualmente decedat, unui vecin de bloc. Acesta a utilizat masina timp de 3 ani si a hotarat sa o vanda cu 1000 lei pentru a-si recupera banii pe care i-a bagat in piese de-alungul anilor. Cel care a cumparat masina de la vecin a dus-o la fiare vechi. De aici masina a fost din nou vanduta cu 500 lei unui alt cetatean care nu mai raspunde la telefon si nici nu doreste sa inapoieze masina. Masina circula fara rovinieta si fara asigurare, Ultima data era in Pitesti. La politie nu vor sa primeasca cererea de furt si mama a fost indrumata catre judecatorie sa deschida dosar penal impotriva vecinului care a instrainat masina. Abia pe urma cica o sa poata politia sa o dea in urmarire.
Doresc sa stiu care este varianta prin care mama isi poate recupera masina in situatia data si ce sa faca ea pentru ca politia sa inregistreze furtul autoturismului? Multumesc.
Atat timp cat exista un contract de comodat,beneficiarul acestuia raspunde
Avand in vedere ca vehiculul a fost instrainat de mai multe ori,solutionarea se poate realiza numai in instanta de judecata
Transcriere auto
gicapas
am vandut un autoturism, am intocmit toate actele inclusiv fiscalul si cumparatorul nu o mai transcrie pe el ca nu are bani sa plateasca taxa de mediu.ce se ... (vezi toată discuția)