avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacarea act vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacarea act vânzare cumparare

Bună ziua
Mama mea,bolnava de cancer în faza terminala a făcut act de vanzare fără știrea nimanui surorii mele.se poate ataca acest act pt a obține măcar o camera pt soțul mamei,casatoriti legal de peste 20 de ani?
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
kinder_doina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 15:24, 23 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Da, poate fi atacat deoarece poate fi o donație deghizată. E nevoie de o acțiune în instanța pentru a se constata donația apoi se va face succesiunea conform noii mase succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare hernadi marta hernadi marta Buna Ziua! Va rug frumos ajutati-ma cu niste raspunsuri.Tatal meu a decedat pe 24 ianuarie 2010.Din prima casatorie are doua fiice, fiecare la casa ei.Din a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce sanse am, la urmatoarea speta: ... ani24 ani24 Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce sanse am, la urmatoarea speta: suntem 3 frati, 2 surori si un frate, una fintre surori a primit un apartament care era pe ... (vezi toată discuția)
Donatie?testament? nufar alb nufar alb Problema e urmatoarea: mama mea a decedat in anul 2003. In timpul casatoriei cu tatal meu au dobandit un apartament si o casa la tara.Dupa decesul mamei nu am ... (vezi toată discuția)