avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună ziua,
Am următoarea speță. Copilul împlinește 2 ani în data de 08.02.2017 de la societatea de unde am beneficiat de cic mi-am dat demisia pe data de 06.10 iar în data de 12.10 am început activitatea la o altă societate. În condițiile de mai sus beneficiez de stimulent de inserție? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: EmiMimy , utilizator 18:40, 23 Octombrie 2017
Mai sus este eronată data împliniriii de către copil a vârstei de 2 ani.
Copilul împlinește 2 ani în data de 08.02.2018 de la societatea de unde am beneficiat de cic mi-am dat demisia pe data de 06.10 iar în data de 12.10 am început activitatea la o altă societate. În condițiile de mai sus beneficiez de stimulent de inserție? Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie AlinaManolache AlinaManolache Buna ziua. Daca se poate, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: momentam ma aflu in cic, dar as vrea sa revin in activitate putin inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate stimulent de insertie daca in momentul intrarii in ccc eram in somaj Roxana-MariaIon Roxana-MariaIon Buna ziua, In anul 2014, am avut urmatoarea situatie: \"Sunt insarcinata in 4 luni, urmand sa nasc la inceputul lui martie 2015. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)