avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent de insertie

Buna ziua. Daca se poate, as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: momentam ma aflu in cic, dar as vrea sa revin in activitate putin inainte de implinirea varstei de doi ani a copilului pentru a beneficia de stimulent de insertie. Copilul implineste 2 ani in data de 28.02.2018. Daca reiau activitatea in data de 29.12.2017 (cu 61 zile inainte), beneficiez de stimulent? Sau este posibil ca Agentia de prestatii sociale sa nu mi-l acorde? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlinaManolache , utilizator 16:13, 16 Noiembrie 2017
Beneficiati de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil, daca reveniti la munca anterior datei de 28.12.2017
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Cic sau stimulent Mady1183 Mady1183 Buna ziua! Daca eu am revenit la serviciu inainte cu 63 de zile supuse impozitului, inainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului si sotul solicita ... (vezi toată discuția)