Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema destul de grava.Locuiesc cu parintii mei intr-o casa, casa ce e pe numele meu, terenul fiind mostenit de la strabunica mea (prin act de vanzare-cumparare) pe care ulterior s-a ridicat casa.In urma cu cativa ani am locuit la ai mei de unde am fost dat afara de tatal meu impreuna cu mama, tatal consuma frecvent bauturi alcoolice (zilnic), vorbeste foarte urat, face scandal, etc.Ne-a incuiat usile, a trebuit sa ne luam totul intrand pe geam.Ulterior m-am mutat cu mama in locuinta personala unde erau conditii grele insa usor usor le-am pus pe toate la punct.Ulterior a venit peste noi, s-a linistit cateva luni insa dupa aia a luat-o de la capat si nu se mai opreste de aproape 2 ani.I-am propus sa paraseasca locuinta si sa se mute la el, insa nu vrea acest lucru, bea zilnic, vine mere politia, l-a amendat, l-au luat si cu catusele si l-au dus la spital insa tot nu se potoleste.Stiu ca nu e placut, si oarecum mi-e mila dar mai mila mi-e de mine si mama mea, consider ca am fost destul de rabdatori cu el insa, apreciez si faptul ca m-a ajutat la constructia casei pentru ca eram minor in perioada aia insa nu se mai poate.
Politia mi-a explicat ca in cazul de fata s-ar putea rezolva repede, trebuie sa obtin o executare ce se elibereaza destul de repede (30 de zile?), avand in vedere ca sunt unic proprietar pe imobil iar domiciliul meu din buletin este pe adresa imobilului iar parintii au domiciliul pe adresa imobilului lor (unde tatal refuza sa se mute).
Va rog sa ma ajutati ce as putea face in situatia de mai sus, cui trebuie sa ma adresez si cat dureaza?
Multumesc!