avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut

Cat de scazut poate fi pretul in cazul participarii la o licitatie la care criteriul de atribuire este chiar pretul cel mai scazut (fara a fi considerat pret de dumping). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 12:31, 10 Octombrie 2009
Conform HG 925/2009 pentru a nu fi respinsa oferta aceasta nu trebuie sa fie mai mica de 85% din valoarea estimata
Multumesc foarte mult!
In conformitate cu dipozitiile OUG 34/2006 si ale HG 925/2006, pretul nu trebuie sa fie neserios, in acceptiunea legiuitorului statuandu-se pragul de 85% din valoare estimata.
Nu prea are nimeni incredere in licitatii si nu prea vrea nimeni sa atace in instanta.
Se spune ca nu pretul decide...
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Oferta licitatie publica elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca exista vreun articol in Legea achizitiilor publice care sa interzica unei firme sa faca o oferta sub valoarea ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut teodor82 teodor82 Buna ziua. In cazul in care oferta financiara pentru o licitatie este mai mica decat 85% din valoarea estimata a contractului, ofertantul care a inaintat-o ... (vezi toată discuția)
Contestatie licitatie siberd siberd Buna ziua! As dori sa stiu la ce articol al carei legi se regaseste dispozitia prin care se dispune ca nicio oferta financiara nu trebuie sa fie mai mica de ... (vezi toată discuția)