avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scoatere auto de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scoatere auto de la impozit

Buna seara!
Exista noi reglementari in ce priveste scoaterea de la taxe si impozite a unui autoturism in cazul instrainarii sau altor situatii care ar face imposibila folosirea acestuia ca mijloc pentru care se plateste impozit?
Care ar fi cazurile in care ar fi posibila scoaterea de la impozit de la primarie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:31, 23 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vehiculele pot fi radiate din evidenta fiscala la instrainare sau pe raspunderea proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru auto scos din circulatie secretarul72 secretarul72 Buna ziua tuturor. As vrea sa stiu daca pentru un auto scos din circulatie, dar in stare de functionare, se mai plateste impozitul la serviciile de impozite si ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului in cazul radierii unui autovehicul CristineO CristineO Buna ziua Intentionez sa radiez masina pe care nu o mai folosesc de cativa ani. Intrebarea mea este daca radiez masina mai platesc impozitul ? Cum scap de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la fisc constantin83 constantin83 Buna ziua, am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu niste lamuriri. am avut o masina (an fabricatie \'85) care a fost dezmembrata in urma unui ... (vezi toată discuția)